biscuit53's Weblog

June 6, 2008

Teka-Teki..

Filed under: fun — Tags: — gingerbread53 @ 1:23 pm

Waktu aku baca teka teki nih.. terbahak-bahak aku ketawa.. kelakor giler.. hahahahahaha.!!!!
aku dapat teka teki ni dari inbox aku, member forward..
TEKA-TEKI YANG PERLU DIBERI PENAMPAR !!!…
>
> 1) Lubang ape yang rasanye hangat,nikmat dan nyaman?
> Answer: LUBANGun pagi2, tarik selimut pas tu tido balik.
>
> 2) Minyak ape yang disukai oleh lelaki?
> Answer: MINYAKsikan pertandingan bolasepak Liga-M
>
> 3) Kuih ape yang bungkusnya di dalam, isinya di luar?
> Answer: Kuih salah bikin.
>
> 4) Binatang ape yang power dlm bab berKarate?
> Answer: Kuda belang.cube kira brape black belt dia ade.
>
> 5) Siape yang menemukan dompet kulit?
> Answer: Yang menemukan dompet kulit tersebut tolong pulangkan
> kepada saye.
>
> 7) Pintu ape yang walaupun dengan 10 org pun tak leh nak tolak?
> Answer: Pintu yang ade tulis ‘TARIK’
>
> 8 ) Saya ade 3 kepala,4 tangan dan 5 kaki…siapakah saya?
> Answer: Pembohong…
>
> 9) Apa dia ‘Jauh di mata, dekat di hati’?
> Answer: Usus
>
> 10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala?
> Answer: Kutu rambut
>
> 11) Nenek sape jalannya meloncat-loncat?
> Answer: Neneknye si katak
>
> 12) Kenape lelaki jarang kene penyakit anjing gila?
> Answer: Sbb lelaki ni kan ‘buaya’
>
> 13) Ape beza sekretari baik ngan sekretari kurang baik?
> Answer: – Sekretari baik………………’Selamat pagi tuan’
> – Sekretari kurang baik………..’Dah pagi ni tuan’
>
> 14) Ape persamaan Michael Jordan ngan Michael Jackson?
> Answer: Dua-dua tak kenal korang…hehe
>
> 15) Tukang ape yang kalau dipanggil, die menjenguk ke atas?
> Answer: Tukang gali kubur
>
> 16) Nak mencari sikit punye susah, bile dah dapat buang, ape bendanya?
> Answer: Tahi hidung
>
> 17) Ape persamaan kain jemuran ngan telefon?
> Answer: Dua-dua kalau dah ‘kringgg’ bole diangkat…
>
> 18) Knape pokok kelapa kat depan rumah harus ditebang?
> Answer: Mestilah kene tebang, sape nak cabut pokok kelapa …gile
> ape…
>
> 19) Gajah terbang dengan ape?
> Answer: Dengan susah payah……

2 Comments »

  1. […] Teka-Teki.. > Answer: Usus > > 10) Binatang ape yang seluruh anggota tubuhnya kat kepala? > Answer: Kutu rambut … > Answer: Sbb lelaki ni kan ‘buaya’ > > 13)… […]

    Pingback by 10 Kan S » Teka-Teki.. — June 7, 2008 @ 3:12 am

  2. hahahh….tayik idong..

    Comment by epal hijau — August 29, 2008 @ 3:50 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Create a free website or blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: