biscuit53's Weblog

June 5, 2008

Rahsia Perempuan-Lelaki Mesti Baca!!

Filed under: cinta, rahsia wanita — Tags: — gingerbread53 @ 11:09 am

Rahsia perempuan-lelaki mesti baca!!

“Perempuan suka :

– lelaki yang gagah – selalu pegi workout kat gym
– pandai bersukan – bola, basket, ragbi etc.
– bijak pandai – CPGA mesti sentiasa atas 3.5
– ada kerja – dining hall, hotel, library etc.
– ada kereta – especially sports car tak kisah la tahun bila
– pandai jamming – guitar, bass, drum, keyboard etc.
– pandai buat lawak expecially dpn pompuan
– tau jalan2 dekat US ni – boleh lead bila pegi travel
– pandai programming – bleh buat website lawa2
– walaupon rock tapi alim2 sket – bleh lead solat jemaah
– berambut pendek dan kemas
– tak terlalu clean shaved – tinggal la sket janggut in vertical line..macho siot
– wangi – pandai pilih perfume
– hadiahkan bunga – even sekuntum rose je
– selalu hadiahkan teddy bear – kalo kecik bagi banyak2, kalo besar satu je
– ingat birthday awek – tak lupa bagi hadiah best2
– pandai amik ati mak and abah awek
– sanggup teman awek shopping – biarpon berjam-jam
– bleh bagi pendapat bila awek Tanya “awak, tudung wardina ni sesuai tak dgn saye?”
– bila cakap dlm phone, let women do the talking – lepas tu kasi komen

Perempuan tak suka :

– lelaki yang lemah – kurus, tak workout
– tak terer bersukan – petang2 tak kuar main, dok umah je
– study asyik kantoi – dok struggle nak kekalkan CGPA atas 2.0
– malas cari kerja – harap duit sholar je
– takde keta – pegi memane tumpang keta orang atau naik bas
– tak minat muzik langsung – tak leh sembang pasal rock bands
– takde sense of humor – org buat lawak die blur je
– takde life – tak gi jenjalan memane and tak tau tempat sekeliling
– tak celik IT – buat website guna frontpage pon kantoi
– asyik enjoy siang malam – tak ingat mati
– rambut serabai – panjang dan tak terurus
– kuat sangat isap rokok – sekali-sekala takpe la kot
– badan berbau – malas mandi
– tak romantic – bila awek mintak berkali-kali baru nak bagi bunga
– jarang hadiahkan teddy bear –
– wish happy birthday seminggu lewat – kuat lupa
– dah bertahun couple – tak pernah jumpa parents awek
– bagi alasan bila diajak pegi shopping
– asyik jawab “tak kisah” bila orang tanya pendapat dia
– bila borak on the phone, die pulak yg pot-pet lebey2″

Leave a Comment »

No comments yet.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Blog at WordPress.com.

%d bloggers like this: